Moorman Totaal Techniek
Werkzaam in Alphen Aan Den Rijn!
 

Lekdetectie Alphen Aan Den Rijn

Bent u opzoek naar een professioneel lekdetectiebedrijf? Dan bent u bij Moorman Totaal Techniek aan het juiste adres. Bijna geen enkel probleem aan uw woning is vervelender dan een lekkage. Indien een lekkage niet snel verholpen wordt kan het tot grote vochtplekken en zelfs schimmel leiden dat schadelijk is voor uw gezondheid. Middels vakkundige lekkage detectie kunnen wij de lekkage snel en breekvrij voor u opsporen. Het lekkage onderzoek wordt in de meeste gevallen vergoed door uw opstalverzekering.
 

Hulp bij vinden van een lekkage

Uw lekkage wordt snel en vakkundig opgespoord.

Onze specialisten staan paraat met advies en vakmanschap. Met vele soorten detectiemethoden sporen we elk lek snel op!

 

Waarom onze lekdetectie specialisten?

  • Geen voorrijkosten
  • Meetrapport snel in huis
  • Deskundig en goed opgeleid personeel
  • 24-uurs Service

Direct de juiste specialist

Heeft u een klus of probleem waarvoor u de hulp van een Lekdetectie-expert wilt inschakelen? Neem contact met ons op en we helpen u graag en snel met alle benodigde expertise. Altijd de juiste vakman voor uw klus. Eenvoudig, snel, professioneel!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Lekkage opsporen

Lekkage opsporen Alphen Aan Den Rijn

Vermoed u dat u een lekkage heeft, maar wat u niet precies waar deze vandaan komt? Dan kunnen wij voor u de lekkage opsporen. Middels vakkundige inspectie met de nieuwste materialen en technieken kunnen wij precies zien waar de lekkage zicht bevindt. U hoeft dus niet onnodig hak- en breekwerk uit te voeren, maar de lekkage kan doelgericht verholpen worden. Lekkage zoeken doen wij in Alphen Aan Den Rijn en omgeving. Professioneel de lekkage vinden?

Bel ons direct op 036 - 207 80 54.

Lekkage muur opsporen

Lekkage muur opsporen

Ziet u een vochtplek op de muur of op het plafond verschijnen? En wordt dit erger wanneer u de kraan of douche gebruikt? Dan heeft u te maken met lekkage. De locatie van het lek hoeft zich echter niet direct achter de vochtplek in de muur te bevinden. Om ervoor te zorgen dat er geen onnodig sloopwerk wordt verricht kunnen wij middels deskundige lekdetectie de lekkage in huis opsporen. Zo kan de lekkage met zo weinig mogelijk ingrepen worden verholpen.

Lekkage waterleiding opsporen

Lekkage waterleiding opsporen

Lekkage aan uw waterleiding kan ontstaan doordat rubbers in koppelstukken slijten, de waterleiding zelf slijt, extreme weersomstandigheden of door eigen toedoen. Mocht dit gebeuren is het zaak hier zo snel mogelijk iets aan te doen. Er staat namelijk continu druk op de leidingen, waardoor het ook blijft lekken. Een waterleiding lekkage opsporen doen wij zonder hak en breekwerk, middels speciale detectieapparatuur. Wij raden u aan direct een afspraak in te plannen door te bellen naar 036 - 207 80 54.

Lekkage badkamer opsporen

Lekkage badkamer opsporen

Wanneer u te maken heeft met een lekkage in de badkamer kan dit zich op meerdere manieren uiten. Het kan zijn dat u vochtplekken op de muur of op het plafond in de badkamer krijgt, maar het kan ook zijn dat het in de ruimtes ernaast of eronder zichtbaar wordt. Heeft u last van zo’n vochtplek, is het vaak nog maar raden naar de oorzaak. Het kan de afvoer van uw WC, bad, douche of wasmachine zijn, maar ook de watertoevoer hiervan. Lekkage opsporen badkamer doen wij op deskundige wijze met professionele apparatuur zodat er geen onnodig hak- en breekwerk hoeft plaats te vinden.

Gevel lekkage opsporen

Gevel lekkage opsporen

Gevel lekkage kan meerdere oorzaken hebben, zo kunt u last krijgen van geveldoorslag. Het vocht aan de buitenzijde van de muur slaat dan door naar de binnenmuren van de woning. Ook kunt u last krijgen van optrekkend vocht. Dit komt voornamelijk voor in oudere gebouwen. Daarnaast kan het ook nog komen door een constructief gebrek. Lekkage gevel opsporen kunnen wij middels diverse technieken voor u doen. Maak direct een afspraak door te bellen naar 036 - 207 80 54.

Waterlekken opsporen

Waterlekken opsporen

Wanneer u een lekkage in uw woning vermoedt maar niet precies weet waar deze zich bevindt kan Moorman Totaal Techniek het waterlek opsporen. Wij zijn gespecialiseerd in diverse technieken die helpen bij het opsporen van waterlekken. Heeft u te maken met een lekkage in de vloer, dan kiezen wij er bijvoorbeeld voor om de lekkage met behulp van warmtebeelden op te sporen. Deze techniek heet thermografie. Zo past bij elk type lekkage een bepaalde techniek en zijn wij eigenlijk altijd in staat om de lekkage te vinden. Laat de lekkage geen extra schade meer aan uw woning toebrengen en maak direct een afspraak door te bellen naar 036 - 207 80 54.

 

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening. Afspraken over de uitvoering en kosten van uw klus lopen buiten ons om. Wij brengen u dan ook geen extra kosten in rekening.

Contactgegevens

  • Moorman Totaal Techniek
Tiarastraat 33
1336SG Almere
KVK-nummer: 39046453
Werkzaam in regio Alphen Aan Den Rijn

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u direct een afspraak maken met één van onze lekdetectie experts.
Zij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken voor de door u opgegeven voorkeursdata.

shortcodeCommand = [bono_appointment adwords=1047662188 sbsite_id=4561]